Mode voor de grote en lange man
“… maar ook de vertrouwde merken….”

Met veel zorg wordt elk seizoen een leuke en betaalbare collectie samengesteld. Ook deze winter hebben we voor echte mannen leuke nieuwe- maar ook vertrouwde merken in de winkel.

 

” Collectie grote man “

Jeans van o.a. Camel active, Pionier, Alberto, All size, Excellent B. Tegenwoordig is het geen uitdaging meer modische jeans te vinden, coole wassingen in verschillende modellen. Met een groot assortiment aan merken is er altijd één die goed past.

Christiaan B jeans

Overhemden van o.a. Casa Moda, Culture, GCM, Arrivee. Een overhemd moet niet alleen leuk en modisch zijn, voor grote mannen is het ook van belang dat de maat goed is. Hij mag bij de buik niet aftekenen maar moet bij de kraag dan ook weer niet te ruim zitten. Met maten van 2xl tot 8xl is er altijd wel een passend hemd voor de echte man te vinden.

Christiaan B overhemden

Voor onze zakelijke klanten maken we gebruik van merken als, Digel, M.e.n.s, Casa Moda. Vooral voor de zakelijke grote man is het van belang goede passende kleding te dragen. Dit straalt kracht en zelfverzekerdheid uit. Kostuums van bijvoorbeeld het “Digel” werken met een never out of business programma waardoor altijd voor zowel de pantalon als het colbert in een juiste maat besteld kan worden.

colberts grote man

 

 

Vrijetijdskleding van o.a. Camel Active, Kitaro, All Size, Redfield, Breidhof

DIGL_39LmaxK_CASUAL_01_160_96,81

Neem contact op!

Heeft u vragen over ons assortiment of collectie? Wilt u weten wat wij momenteel op voorraad hebben of heeft u andere vragen? Bel dan voor Haarlem 023-5354226 we helpen u graag verder!