Mode voor de grote en lange man

 

Grote Man

3 XL t/m 10 XL
Hele maten 58 t/m 80
Kwartmaten 28 t/m 38
Buikmaten 65 t/m 85
Amerikaanse maten 38 t/m 64 inch
Boordmaten 46 t/m 56

Lange Man

M t/m 4 XL
Maat 106 t/m 130
Amerikaanse maten 34 t/m 46 inch lengte 38 en 40
Boordmaten 40 t/m 50
in mouwlengte 7

 

kleding maat Christiaan B

 

Grote Maten Herenkleding

Christiaan B is gespecialiseerd in grote maten kleding voor de lange en brede mannen. Wij willen ons van anderen onderscheiden door onze service, kwaliteit en expertise. Met al meer dan 25 jaar ervaring in grote maten herenkleding. Dat alles gecombineerd met een betaalbare prijs.

Grote Maten vrijetijdskleding

Ook voor uw vrijetijdskleding bent u bij Christiaan B aan het juiste adres. U wilt toch ook comfortabele kleding, maar toch trendy of modern? We helpen u graag met persoonlijk advies voor het kiezen van de juiste kleding.

Grote Maten Sportieve kleding

Op zoek naar sportieve kleding maar heeft u een lange of een grote maat nodig? Bij Christiaan B bent u aan het juiste adres. Voor heren bieden we in alle maten de juiste sportieve kleding zodat u bij ons altijd kunt slagen. Moeite met kiezen? Geen probleem, we helpen u met het kiezen van de juiste kleding en nemen speciaal voor u de tijd!

Zakelijke collectie

Binnen onze huidige collectie bieden we voor de stijlvol geklede man ook een zakelijke collectie. Wij hebben een ruim aanbod van diverse grote maten kostuums, pantalons en colberts. Digel is voor ons een zeer gewaardeerde partner hierin.